Jelly Gamat Gold G Multi Khasiat

Jelly Gamat Gold-G Gamat adalah keberkesanan perubatan herba multi jeli cecair diperbuat dai haiwan laut yang dikenali sebagai gamat emas atau gamat spesies Golden Stichopus variegatus telah diproses di dalam tangan san moden oleh pakar-pakar secara semula jadi, jadi ia dijamin kealamin terjaga dan keaslian daripada gamat jelly timun emas g laut. Proses pembuatan herba ubat gamat jelly-g emas melalui proses penyulingan 4 kali, untuk bebas daripada garam dan tidak berbau hanyir. Gold-G telah didaftarkan secara rasmi di BPOM RI IT dengan No. Pendaftaran 114645721 jadi tidak perlu untuk meragui kesahihan produk.

Ini emas spesies gamat gamat adalah yang terbaik di dunia kerana spesies ini adalah satu-satunya yang lain daripada 1000 spesis timun laut yang mengandungi bahan Gamapeptida. Bahan ini memberi manfaat untuk membolehkan pertumbuhan sel atau dapat menjana semula sel-sel premis dengan cepat, sebagai anti inflanmasi atau keradangan, boleh melegakan kesakitan lebih cepat daripada biasa antiseptik, anti analgesik 3 kali lebih kuat daripada paracetamol (ubat yang dikenali sebagai analgesik-antipiretik atau anti-sakit dan anti haba).

Dari ahli-ahli sains penyelidikan, mendedahkan bahawa manfaat jelly gamat gold g mempunyai pundi kencing "PERTUMBUHAN SEL FACTOR" atau Faktor Pertumbuhan Semula Sel. Oleh itu, gamat dapat merangsang pertumbuhan semula sel-sel dan tisu dalam badan manusia yang telah rosak, mati, reput walaupun begitu ia boleh menjadi normal semula. Sebagai contoh dalam kes kencing manis, di samping minum gamat juga boleh memohon pada luka yang telah reput, terbakar, penyakit kulit, walaupun hampir dipotong. Alamat ini bahawa kandungan adalah dalam ini gamat emas dapat bekerja dengan baik supaya luka boleh dipulihkan dengan cepat.

Jelly Gamat Gold G Multi Khasiat


.::Artikel Menarik Lainnya::.